Kompanija

Vesti

Delta Real Estate, članica Delta Holdinga, u partnerstvu sa Bugarskom firmom AP investment, zavrsila je akviziciju šoping-mola u Varni, na Crnom moru. Varna je treći po veličini grad u Bugarskoj i važan turistički centar.
Kompanija Delta Real Estate počela je izgradnju šoping-mola "Delta Planet" u Banjaluci. Kamen temeljac postavio je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske.
Kompanija Delta Real Estate postala je vlasnik hotela Holiday Inn i BelExpo centra u Beogradu.
Gradnja hotela InterContinental Ljubljana svečano je započeta danas, na prostoru između Slovenske i Tivolske ceste i Dvoržakove ulice.
Od danas, 10. decembra, Delta Holding se pojavljuje u javnosti sa novim vizuelnim identitetom.

Ugovor Delte i IHG o upravljanju hotelom InterContinental u Ljubljani

Potpredsednik Delta Holdinga za strategiju i razvoj Marija Desivojević Cvetković i potpredsednik InterContinental Hotels Grupe za razvoj za Evropu Philippe Bijaoui (Filip BIŽAUI) potpisali su Ugovor o upravljanju hotelom InterContinental u Ljubljani.

U glavnom gradu Slovenije, Delta Holding izgradiće najvišu ali i jednu od najlepših zgrada. Novi hotel sa 5 zvezdica imaće 165 soba, 2 banket sale za 500 gostiju, nekoliko sala za sastanke, predsednički apartman, spa centar sa bazenom i fitnes zonom. Na poslednjem, 21. spratu hotela biće restoran sa panoramskim pogledom na Ljubljanu.

Početak izgradnje InteContinental Hotela planiran je do kraja godine. Trenutno je u toku izrada projektne dokumentacije i enterijera. Ukupna investicija Delta Holdinga iznosi 42 miliona EUR.

Delta Planet i u Varni

Delta Real Estate, članica Delta Holdinga, u partnerstvu sa Bugarskom firmom AP investment, zavrsila je akviziciju šoping-mola u Varni, na Crnom moru. Varna je treći po veličini grad u Bugarskoj i važan turistički centar.

Ovaj projekat, pod imenom Delta Planet i  vredan 120 miliona EUR, razvijaće zajedno sa partnerom, kompanijom  AP Investments iz Sofije, koja je jedna od najznačajnih  investitora u Bugarskoj,  sa velikim iksustvom u izgradnji nekretnina, posebno šoping molova.

Izvođenje završnih radova na objektu,  povrsine 110.000 m2,  počinje ovih dana, a otvaranje je  planirano u maju 2018. godine. Radove će izvoditi bugarska  firma Planex.

Šoping-mol Delta Planet u Varni imaće  3 sprata i 3 podzemne etaže za parkiranje,  12 najsavremenijih bioskopskih sala i oko 160 lokala različite namene . Planirano je dovođenje novih,  svetski poznatih modnih brendova, a poseban kuriozitet bice zelena bašta na krovu, sa pogledom na grad I Crno more, što će objekat činiti jedinstvenim u okolini.

Nakon završene izgradnje hotela InterContinental u Ljubljani,  ovaj projekat je još jedna značajna  Deltina investicija u zemljama  EU, i predstavlja jednu u nizu investicija u šoping-molove  u regionu.