Hotel Holiday Inn i BelExpo centar u sastavu Delta Real Estate

Hotel Holiday Inn i BelExpo centar u sastavu Delta Real Estate

01. novembar 2016.

Kompanija Delta Real Estate postala je vlasnik hotela Holiday Inn i BelExpo centra u Beogradu.

Holiday Inn Beograd je hotel sa 4 zvezdice, gostima nudi 140 soba i 7 sala za sastanke. Belexpo centar je multifunkcionalni prostor, povezan sa hotelom, koji se prostire na 2.500 metara kvadratnih.

“Iako Hotel Holiday Inn ima dobre poslovne rezultate, naša namera je da maksimalno unapredimo poslovanje i pružimo gostima još bolju uslugu”, izjavio je Živorad Vasić, potpredsednik Delta Holdinga i generalni direktor hotela Crowne Plaza Beograd. “Belexpo centar ima veliki neiskorišćen potencijal u organizaciji događaja, što se savršeno uklapa u strategiju Delta Real Estate da u Beogradu razvija kongresni turizam, u kome posao nije sezonski, već traje tokom cele godine”.

Kupovinom hotela Holiday Inn i Belexpo centra, Delta nastavlja da širi svoje poslovanje u Srbiji u strateškim biznisima, poljoprivredi i razvoju nekretnina. Takođe, učvršćuje saradnju sa InterContinental Hotels Group koja se sada odvija kroz tri brenda ove hotelske grupacije. Delta je sada vlasnik hotela Holiday Inn i Crowne Plaza u Beogradu i budućeg hotela InterContinental Ljubljana, čije je otvaranje planirano za proleće 2017. godine. Delta je spremna da započne izgradnju hotela InterContinental Beograd za šta postoji već urađen plan i lokacija.

InterContinental Hotels Group je najveća hotelska grupacija na svetu. U njenom sastavu je više od 5.000 hotela koji rade u 100 zemalja, kroz 12 hotelskih brendova.