Kompanija

O nama

Delta Real Estate Grupa je jedna od vodećih regionalnih kompanija u oblasti nekretnina sa operacijama u širem regionu a fokusom na Srbiju, Crnu Goru i Sloveniju.

 

Naš obuhvatan i raznovrstan portfolio uključuje šoping-molove, retail parkove, hotele kao i maloprodajne, kancelarijske i stambene prostore u Srbiji i regionu. Takođe uključuje logističke centre, salone automobila i zadužbine.

 

Naše atraktivne projektne lokacije variraju od pešačkih zona grada Beograda i glavnih saobraćajnica ka periferijama grada do drugih većih gradova širom države i regiona.

Aktivnosti Delta Real Estate-a obuhvataju strateško planiranje i razvoj projekata, projektno upravljanje i upravljanje izgradnjom, upravljanje nekretninama i kontrolu i plasman izgrađenih objekata na tržište.

Naša kompanija uvek izvodi projekte visokog kvaliteta u skladu sa međunarodnim zahtevima uvodeći nove standarde u industriji nekretnina u celom regionu.

Prema našem petogodišnjem strateškom planu, šoping-molovi i hoteli predstavljaju naše najvažnije investicione projekte. Delta Real Estate je uvek bio pionir u izgradnji šoping-molova u Srbiji. Prvi šoping-mol u Srbiji, Delta City, otvoren u Beogradu 2007. godine, predstavlja prvi pravi međunarodni šoping-mol uvodeći potpuno novi koncept na srpsko tržište.

Delta City je uveo preko 20% svetskih modnih brendova na srpsko tržište. Zbog visokih standarda i atraktivnosti, u Barseloni 2009. godine, Međunarodni savet Šoping centara (ICSC) je proglasio Delta City najboljim šoping-molom u Evropi. Već sledeće godine, prvi i jedini međunarodno priznati šoping-mol u Crnoj Gori, Delta City Podgorica, je otvoren nudeći čitav niz prodavnica poznatih brendova i zabavnih sadžaja.

Kada bude bio izgrađen, Delta Planet će postati najveći šoping-mol u zemlji, pokrivajući 180.000 kvadratnih metara bruto površine sa više od 250 predviđenih jedinica. Arhitektura šoping-mola se ističe svojim autentičnim, inovativnim dizajnom i korišćenjem najnovije tehnologije, potpuno prilagođene okolini.

Delta Planet će ponudi najveću bruto površinu za iznajmljivanje u regionu, zbirne vrednosti 75.000 kvadratnih metara. Vrednost projekta je 200 miliona evra, što će biti najveća investicija Delta Real Estate Grupe u narednom period, kao i druga po veličini investicija u oblasti nekretnina u Srbiji u periodu od 2000. godine do danas.

Delta Planet je projektovan da bude najveći šoping-mol, regionalno prepoznatljiv po autentičnom dizajnu i interaktivnoj fasadi, a zbog svoje veličine, zakupaca i povoljne lokacije, privući će posetioce iz Beograda, Srbije i čitavog regiona.

Imajući u vidu da je lokalno tržište hotela karakterisano nedostatkom ekskluzivnih objekata, Crowne Plaza Beograd, predstavlja prvi hotel ovog svetski poznatog Brenda u Srbiji i regionu. Delta Real Estate je hotel otvorio u januaru 2014. izgrađen kroz kompletnu rekonstrukciju “InterContinental” hotela uz investiciju od 40 miliona evra. Do kraja prve godine rada, poslujući po najvišim standardima InterContinental Hotel grupe - Crowne Plaza Beograd je proglašena za najbolje rangiran Crowne Plaza hotel u Evropi po mišljenju gostiju.

Partnerstvo Delta Real Estate i InterContinental Hotel grupe, koje je započeto u 2007. godini nastavlja se novim ugovorom za izgradnju hotela sa 5 zvezdica u glavnom gradu Slovenije.

Ciljevi Delta Real Estate Grupe su uspostavljanje novih poslovnih standarda u oblasti nekretnina, stvarajući jedinstvene poslovne prilike za poslovne partnere i razvoj visokog kvaliteta svih projekata.