Kompanija

Vesti

Obaveštavamo vas da je privredno društvo DELTA REAL ESTATE d.o.o. Beograd, Vladimira Popovića 8a, u skladu sa zakonskim odredbama, otpočelo postupak statusne promene - pripajanja privrednog društva BLISTER PROPERTIES d.o.o. Beograd
Nova poslovna zgrada DELTA HOUSE, čiji se završetak gradnje planira na proleće 2021. godine, biće LEED sertifikovana, što znači da je planirana i građena po principima zelene gradnje.
U skladu sa Zakonskim odredbama započet je postupak statusne promene pripajanja privrednog društva DELTA LAND d.o.o. Beograd, Vladimira Popovića 6, društvu DELTA REAL ESTATE d.o.o. Beograd, Vladimira Popovića 6
Nekoliko meseci pre svog prvog rođendana, Delta Planet šoping centar u Varni obišli su posetioci i građevinski profesionalci u zemlji – arhitekte i inženjeri, žiri prestižnog takmičenja “Building of the year”. Ovaj tržni centar se pozicionirao kao jedan od najpoželjnijih za posetioce u Varni i dobio nagradu i status u kategoriji “komercijalna zgrada”.
Delta Holding 2. decembra počinje izgradnju nove poslovne zgrade, Delta House, budućeg sedišta kompanije. Ova investicija u vrednosti od 40 miliona evra na površini od skoro 23.000 m2 nalaziće se u bloku 19 na Novom Beogradu, između hotela Crowne Plaza i Geneks apartmana.