Holiday Inn obeležio 10 godina rada

Holiday Inn obeležio 10 godina rada

05. decembar 2017.

U BelExpoCentru u Novom Beogradu održan je “Hotel Party” kojim je Hotel Holiday Inn Beograd obeležio 10 godina rada, a Hotel Crowne Plaza tradicionalno okupio svoje poslovne prijatelje. Velikoj žurci u BelExpoCentru, prisustvovalo je više od 1.100 gostiju, prijatelja iz sveta biznisa, estrade, javnog života, medija...

Atmosferu je svojim hitovima zagrejala Marija Šerifović, a do usijanja doveli trubači Dejana Petrovića. Hrana je servirana na jedinstven način, inspirisana beogradskim noćnim životom i tako da zadovolji najrazličitije ukuse.

Obraćajući se gostima Živorad Vasić, potpredsednik Delta Holdinga, najavio je na proleće početak gradnje prvog Indigo hotela u Beogradu.

„Beogradu su potrebni i veliki, ali i manji hoteli. Mi počinjemo gradnju izuzetno aktraktivnog hotela sa 4 zvezdice, između Knez Mihailove i Čika Ljubine ulice i u to investiramo 20 milona evra. Verujemo da ćemo za 18 meseci otvoriti prvi butik hotel kod nas. Ali nećemo tu stati, jer imamo čvrsto obećanje gradskih vlasti da ćemo dobiti dozvolu da gradimo i InterContinental na Novom Beogradu. Nismo odustali ni od gradnje Delta Planeta na Autokomandi, u koji smo spremni da uložimo oko 200 miliona evra“, najavio je Živorad Vasić.