Otvaranje Delta Planet šoping mola u Banjaluci 21. marta

Otvaranje Delta Planet šoping mola u Banjaluci 21. marta

19. mart 2019.

Zagrevanje pred otvaranje šoping mola Delta Planet počinje 21.3. u 14h koncertom Željka Joksimovića ispred objekta.
Od 15h vrata šoping mola biće otvorena za sve posetioce koji će imati priliku da, osim u šopingu, uživaju u bogatom zabavnom programu tokom celog vikenda. Očekuju ih različite akcije, popusti, pokloni, iznenađenja, nastupi youtubera, Sambanse, koncert Viva Voxa itd...


Bogat program pripremljen je za celu porodicu. Najmlađi posetioci moći će da uživaju u poseti mađioničara i u radionici balona, nastupiće hor Vrapčići, organizovaćemo karaoke, bojenje majica, besplatno slikanje i još mnogo toga!


Delta Planet Banjaluka predstavlja novu planetu šopinga i zabave za sve generacije. Ovaj jedinstveni objekat, svojom veličinom, ponudom i ambijentom privući će kupce iz cele Banjalučke regije, a veliki broj modnih brendova će se prvi put pojaviti na tržištu Republike Srpske i BiH.


Neki od poznatih brendova koji će se naći u ovom šoping centru su H&M, Pull and Bear, Bershka, Fashion and Friends, Stradivarius, Nike, Under Armour, Mohito, Swarovski, Pandora, Dexy Co i drugi.

Posebna pažnja je posvećena zabavi za celu porodicu, pa će se u Delta Planetu naći i najsavremeniji bioskop sa 6 bioskopskih sala i najsavremenijom bioskopskom tehnologijom, kao i dečija igraonica na 300m2.


Šoping mol se nalazi na adresi Bulevar srpske vojske 8, Banja Luka.


Vidimo se na otvaranju 21. marta u 15h, a pre toga na koncertu Željka Joksimovića od 14h!