Svečano otvoren Delta Planet - prvi šoping mol u Banjaluci

Svečano otvoren Delta Planet - prvi šoping mol u Banjaluci

21. mart 2019.

Danas je svečano otvoren Delta Planet u Banjaluci, najveći šoping mol u Bosni i Hercegovini. Uz muziku hora Viva Vox zvanice su krenule u obilazak objekta i time je označen početak rada. Ovom dogadjaju prisustvovali su i prisutnima se obratili Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke i Miroslav Mišković, predsednik Delta Holdinga.

Šoping mol Delta Planet Banjaluka je investicija vredna 70 miliona evra srpske kompanije Delta Real Estate koja posluje u okviru Delta Holdinga. Ovaj šoping mol se prostire na 62.500m2, ima više od 100 radnji i doveo je više od 40 novih brendova na tržište BiH. Delta Planet predstavlja novu planetu šopinga i zabave za celu porodicu i jedinstveni je objekat ovog tipa u Banjaluci.

"Posle hotela InterContinental u Ljubljani, mi otvaramo ovaj šoping mol u Banjaluci, a iduće nedelje u Varni, u Bugarskoj. To je deo regionalnog razvoja Delta Holdinga, koji se kreće od Triglava do Crnog Mora", rekao je predsednik Delte Miroslav Mišković. "Mi uskoro očekujemo početak investicija u Zagrebu i Skoplju. A nadamo se da ćemo dobiti dozvole i za početak gradnje Delta Planeta i hotela InterContinental u Beogradu".

Svečanosti su prisustvovali visoki zvaničnici Bosne i Hercegovine, grada Banjaluke, predstavnici medija, ambasada, privrede.

Za prisutne gradjane od 14h organizovan je koncert Željka Joksimovića ispred šoping mola. Tokom dana unutar mola posetioci su se družili sa poznatim jutjuberima, uživali u Viva Vox koncertu i nastupu Sambanse. Sve posetioce tokom celog vikenda očekuje bogat zabavni program, različita iznenadjenja, pokloni i popusti.