Završeni projekti

Belville

Belville
Kompleks Belville, smešten u srcu Novog Beograda, predstavlja potpuno nov koncept stambenog naselja. Po mnogo čemu jedinstven, Belville je pravi mali grad usred Beograda. Ono što ga čini posebnim, osim gotovo savršene lokacije je inovativnost u načinu gradnje, funkcionalnost, savremena tehnička rešenja i nesvakidašnji sistem uređenja površina u samom naselju. Kompleks čini 14 stambenih zgrada sa 1.858 stanova, 27 različitih veličina od garsonjera do četvorosobnih, preko 300 lokala i broj parking mesta koji prevazilazi broj stanova.

Naselje je okruženo novim, širokim saobraćajnicama koje je povezuju sa okolinom i ostalim delovima grada, brzo i efikasno. U neposrednoj blizini je autoput, mostovi, reka Sava kao i novi Most na Adi. U bliskom susedstvu lokacije nalaze se značajni poslovni i trgovački sadržaji, kao i sportski tereni okruženi bogatim zelenilom.

Blok 67 Associates d.o.o. je društvo čiji su osnivači bile kompanije Delta Real Estate i Hypo-Alpe Adria Banka. Njihova reputacija, poslovnost i dugogodišnje iskustvo govori u prilog pouzdanosti i kvaliteta ovog projekta.

Potvrda kvaliteta celokupnog kompleksa jeste i činjenica da je upravo Belville izabran za smeštaj učesnika Univerzijade 2009.

Dobrodošli!